Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
"Betty Crocker's" Fresh Tomato Salsa
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelTomatoes; seeded, chopped; (about 3 cups)
1/2 TasseSliced green onions (w/tops)
1/2 Tassegreen bell pepper chopped
(up to)
3 Esslöffellime juice
2 EsslöffelSnipped fresh cilantro
1 EsslöffelFinely chopped jalepeno
1 TeelöffelFinely chopped galic; (about 3 cloves)
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Mix all ingredients.

Author's Notes: Here is the all-purpose southwestern favorite. This simple salsa is unbeatable when tomatoes are at their brilliant best. If time permits, refigerate the salsa for two or three hours before serving, so that flavors of the individual ingredients "marry". Serve it with any of the tortilla dishes, grilled chicken or hamburger, or tortilla chips." From "Betty Crocker's Southwest Cooking".

My notes: I made this 6/3/96. Was pretty haphazard about measuring <g>. Turned out Great! Even better next day! Next time, lighter on the cilantro, more lime, and More Garlic!!! ......mmmmm....

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: