Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
"Chicken Licken Good" Pork Chops
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lean pork chops; 1" inch thick, (up to 8)
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Tasseflour
2 Esslöffeloil
1 Esslöffelsalt
1 DoseChicken and rice soup
die Zubereitung:

Dredge pork chops in mixture of flour, salt, dry mustad and garlic powder. Brown in oil in large skillet. Place browned pork chops in your Crock -Pot. Add can of coup. Cover and cook on low for 6 to 8 hours. (High for 3 1/2 hrs)

Yum Yum!!!!! If you like onions you can also add them to the pork chops. I did and it was very very good.

Glen's Note: Recipe as posted called for "1/12 teaspoon dry mustard"! Don't know if it should be 1-1/2, 1/2 or really 1/12 (which isn't a normally valid recipe measurement).


Anmerkungen zum Rezept: