Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Onion chopped |
2 | Bell peppers, green; chopped |
1/2 x ca. 450 g | Mushrooms chopped |
3/4 Tasse | water |
3/4 Tasse | flour |
1 Tasse | Peas |
3 Tasse | Soymilk, nut milk or rice milk |
1 Tasse | water |
2 Esslöffel | Tamari |
4 x ca. 30 g | Pimiento chopped |
In a large pan, cook onions, green pepper and mushrooms in 1/4 c water for 10 minutes. Remove from heat. Blend in flour. Then slowly stir in 3 cups soymilk, 1 c water and 2 T tamari. Cook over medium heat, stirring almost constantly till mixture boils and thickens. Stir in pimiento. Cook and stir about 2 minutes longer to heat pimiento. Serve hot over rice, whole grains, toasted bread, baked potatoes, potto baskets or pastry puffs.
_Instead of Chicken, Instead of Turkey_, published by United Poultry Concerns, Po Box 59367, Potomac, Md 20859 (301)948-2406
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|