Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | graham cracker crumbs |
3 Esslöffel | sugar |
3 Esslöffel | Margarine melted |
3 Packung | (8 oz) Philadelphia Cream Cheese; softened |
3/4 Tasse | C sugar |
3 | eggs |
1 Tasse | Small semi-sweet chocolate pieces |
1 Teelöffel | vanilla |
Combine crumbs, sugar and margarine; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Combine cream cheese and sugar mixing at medium speed on electric mixer until well blended. Add eggs, one at a time, mixing well after each addition. Blend in chocolate pieces and vanilla; pour over crust.
Bake at 450, 10 minutes. Reduce oven temperature to 250; continue baking 35 minutes. Loosen cake from rim of pan; cool before removing rim of pan. Chill
seconds per package.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|