Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Couscous |
1 Tasse | apple juice |
1/4 Tasse | Prunes, pitted & chopped |
1/4 Tasse | cranberries dried |
1/4 Tasse | apples dried |
1/4 Tasse | Apple juice concentrate, thawed |
1/4 Teelöffel | cardamom ground |
1 Esslöffel | maple syrup |
4 | Acorn squash, halved & seeded |
1/4 Tasse | Pecans, toasted & chopped, optional |
Place couscous in a small mixing bowl. Set aside.
Bring apple juice to a boil in a small saucepan & pour over the couscous. Cover & set aside until the juice is absorbed. This will take 15 minutes.
Stir in the fruit, apple juice concentrate, cardamom & maple syrup. Set aside.
Steam squash halves until tender, about 15 minutes. Drain & place on a baking sheet. Preheat oven to 350F. Fill squash halves with the couscous mixture & bake for 20 minutes. Top with pecans & serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|