Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 Tasse | flour Self-rising |
2 | (up to) |
3 Esslöffel | sugar |
2 Tasse | buttermilk |
1 Tasse | shortening |
1 | Yeast cake |
1/4 Tasse | water warm |
Dissolve yeast in water. Sift dry ingredients together in large bowl. Mix in shortening. Pour liquid ingredients into dry ingredients & mix well. Store in refrigerator until needed. Roll out amount desired & let rise 1 hour. Bake at
400 degrees.
Judy Hastings
From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|