Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
13 x ca. 450 g | Green tomatoes; cut in chunks |
7 1/2 x ca. 450 g | onions chopped |
3 1/4 x ca. 450 g | Green and red bell peppers; chopped |
6 | Hot peppers (optional) |
2 1/2 Esslöffel | salt |
6 Tasse | sugar |
1 1/4 Teelöffel | Black pepper optional |
2 Teelöffel | Mixed pickling spice; tied in a cheesecloth bag |
7 Tasse | vinegar |
Put all ingredients in a large kettle. Stir well. Boil 15 minutes. Remove spice bag. Put in hot, sterile jars. Seal. Makes 16 pints.
Mrs Glen Spurlock (Mary)
Holly Grove, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|