Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 mittel | Sized eggplant |
1/2 x ca. 450 g | ground beef |
5 Esslöffel | butter or margarine |
1/2 Tasse | onion minced |
1/4 Tasse | green pepper chopped |
2 Tasse | rice cooked |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper |
1/2 Tasse | bread crumbs |
Peel eggplant and cut into cubes. Cook in boiling salted water until tender (about 15-20 minutes). Drain, Mash eggplant.
Brown ground beef in 3 tablespoons butter. Add minced onion and chopped pepper, cook until vegetables are tneder. Stir in mashed eggplant, cooked rice, salt and pepper.
Spoon into a 10 x 6 x 2 inch baking dish. Saute bread crumbs in remining 2 tablespoons butter. Sprinkle over eggplant mixture. Bake in moderate oven (375 deg. F.) for about 20 minutes. Makes 4-6 servings.
From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|