Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Sweet Red and Yellow Pepper Wedges
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelSize sweet red peppers
2 mittelSize sweet yellow pepper
1 mittelSize onion fine chopped
1 Dose(28-oz) crushed tomatoes well drained
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
1/4 Tasse+ 2 tablespoon olive oil
3 Esslöffelpine nuts
Clove garlic fine chopped
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Tassebreadcrumbs fresh
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees. Lightly oil 13 x 9 inch baking pan. Trim tops off peppers; discard stems and finely chop tops. CUt each pepper lengthwise into sixths. Place wedges, cut side up, in oiled pan; set aside. Combine pepper tops, onion, tomatoes, parsley, the 1/ 4 cup olive oil, pine nuts, garlic, salt and pepper in medium size bowl. Spoon equal amounts of mixture into each of the pepper wedges. Bake wedges in preheated oven at 375 degrees for 25-30 minutes or until just tender. Sprinkle bread crumbs and remaining 2 tablespoon oil over all. Bake 10 minutes longer.


Anmerkungen zum Rezept: