Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Turkey and Noodles
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 3/4 ca. 1 Literwater warm
3 1/2 x ca. 4 LiterWater boiling
2 x ca. 4 Literwater
8 13/16 x ca. 450 gQuantity ERROR18 13/16
2 TasseCheese Chedder
1 TasseButter Print Sure
2 7/8 TasseMilk; Dry Non-Fat L Heat
4 x ca. 450 gNoodle Eggs 5LB
1 x ca. 450 gBread Sndwich 22OZ #51
1 3/4 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
1 1/4 TasseSoup Gravy Base Chicken
1 1/2 x ca. 450 gShortening; 3LB
1 EsslöffelPepper Black 1 Lb Cn
3 EsslöffelSalt Table 5LB
2 EsslöffelSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 18 By 24-Inch Roasting Pan Temperature: 350 F. Oven

1. Cut Turkey Into 1 Inch Pieces.

2. Cook Noodles In Salted Water 15 Minutes Or Until Tender. Drain. Place 1 Gal Noodles In Each Greased Pan. Set Aside For Use In Step 7.

3. Blend Shortening And Flour Together; Mix Until Smooth.

4. Use Soup And Gravy Base, Chicken For Stock. See Recipe No. A01200.

5. Reconstitute Milk.

6. Add Milk, Salt And Pepper To Stock Mixture, Stirring Constantly. Cook Until Smooth And Thickened.

7. Add Turkey. Mix Thoroughly. Pour About 2 Gal Sauce Over Noodles In Each

Pan.

8. Combine Crumbs, Butter Or Margarine, And Cheese. Sprinkle Equal Amount Over Turkey And Noodles In Each Pan.

9. Bake 30 Minutes Or Until Browned.

**All Notes Are Per 100 Portions.

A02500.

2. Two-No. 8 Scoops May Be Used. See Recipe No. A-4.


Anmerkungen zum Rezept: