Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Banana Nut Cheesecake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Base
1 TasseChocolate wafer crumbs
1/4 TasseMargarine melted
Body
2 Packung8-ounce cream cheese, soften
1/2 Tassesugar
1/2 TasseMashed ripe banana
eggs
1/4 Tassewalnuts chopped
Topping
1/3 Tassemilk chocolate pieces
1 Esslöffelmargarine
2 Teelöffelwater cold
die Zubereitung:

Base: Combine crumbs and margarine; press onto bottom of 9-inch springform pan. Bake at 350, 10 minutes.

Body: Combine cream cheese, sugar and banana, mixing at medium speed on electric mixer until well blended. Add eggs, one at a time, mixing well after each addition. Stir in walnuts; pour over crust.

Bake at 350, 40 minutes. Loosen cake from rim of pan; cool before removing rim of pan.

Topping: Melt chocolate pieces and margarine with water over low heat, stirring until smooth. Drizzle over cheesecake. Chill.


Anmerkungen zum Rezept: