Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | sifted flour |
1 Teelöffel | baking powder |
1/4 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | cinnamon |
1/4 Teelöffel | nutmeg |
2/3 Tasse | Soft shortening |
1 Tasse | sugar |
2 | eggs |
1 Tasse | Mashed bananas; (2 or 3 ripe bananas) |
1 1/2 Tasse | rolled oats |
1. Sift together flour, baking powder, soda, salt, spices and sugar into a bowl.
2. Add shortening, eggs and and half the bananas.
3. Beat until creamy, about 2 minutes.
4. Fold in remaining bananas and rolled oats.
5. Drop from a teaspoon onto greased cookie sheet.
6. Bake in a moderate oven (375 (F.) 12 to 15 minutes.
7. Makes about 4 dozen.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|