Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barb's Best Crisp
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 TasseSliced fruit (your choice)
Stick butter or margarine; melted
1 Tassebrown sugar
1 Tasseflour
1/2 Tasserolled oats
3/4 Teelöffelcinnamon
1 PriseSalt; if desired
1/4 TasseWater; as needed
die Zubereitung:

Butter a 9x9" baking pan. Place sliced fruit in pan. Works great with any firm fleshed fruit like apples, peaches, plums - even oranges). Add water to fruit. If the fruit is dry or wet, adjust water accordingly.

Mix melted butter or margarine, brown sugar, flour, oats, cinnamon and salt together to make a coarse mixture. Pat topping mix onto fruit, covering it completely. Bake 1 hour at 350 °F. Serve warm (with ice cream!).


Anmerkungen zum Rezept: