Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 3/4 ca. 1 Liter | water |
3 3/8 x ca. 450 g | Tomato Paste #2 1/2 |
5 1/3 Esslöffel | Garlic Dehy Gra |
3 Tasse | celery fresh |
1 x ca. 450 g | onions dry |
1 1/2 x ca. 450 g | Sugar; Brown, 2 Lb |
4 1/4 x ca. 450 g | Catsup Tomato#10 |
1 Esslöffel | red pepper ground |
1 Esslöffel | chilli powder |
1 Tasse | Mustard Prep. 1 Lb Jar |
2 1/2 Tasse | vinegar cider |
3 Esslöffel | Salt Table 5LB |
1. Combine Vinegar, Tomato Paste, Catsup, Water, Sugar, Salt, Mustard, Red Pepper, Onions, Celery, Garlic, Chili Powder, And Liquid Smoke.
2. Bring To A Boil; Reduce Heat; Simmer 40 Minutes Or Until Sauce Is Blended.
**All Notes Are Per 100 Portions.
Used.
Chopped Onions And 1 Lb 6 Oz Fresh Celery A.P. Will Yield 1 Lb Finely Chopped Celery.
Recipe No. A01100.
According To Instructions On Container.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|