Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue Sauce #10
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
margarine stick
1 mittelOnion chopped
2 Esslöffelbrown sugar
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
2 EsslöffelLiquid Smoke
1 Dosetomato paste
3 DoseWater (tomato paste can)
1/4 TasseHot catsup
(up to)
4 Tropfentabasco sauce
die Zubereitung:

Saut, onions in margarine until tender. Add other ingredients and bring to a bubbling boil. To baste meat on a spit, dilute 1 cup sauce with 1/2 cup hot water. Remainder is kept hot to serve with meal. (To use this sauce for barbequed chicken or seafood, substitute 1/2 cup lemon juice for the onions.)

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: