Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue Sauce with Mustard
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassesugar
1/4 Teelöffeloregano ground
1/2 Teelöffelthyme ground
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/8 Teelöffelcayenne pepper
1/2 Teelöffelcornstarch
1/2 Tassevinegar
1 Tassemolasses
1 Tasseketchup
1 Tassemustard prepared
2 Esslöffeloil
die Zubereitung:

Combine first seven ingredients in a small saucepan. Stir in enough vinegar to make a paste. Combine molasses, ketchup, mustard, oil and remaining vinegar; add to herb paste. Bring to a boil, stirring constantly. Reduce heat and simmer 10 minutes. Remove from heat; cool completely. Pour into a glass jar; cover tightly. Store refrigerated for up to 3 months. Baste over chicken, turkey, ham or hot dogs.

Yields: 4 cups

and Sausage-Making Secrets" book Posted by: Debbie Carlson - Cooking Echo

Steven.Frank%ACC1BBS@Ssr.Com

(Steven Frank)


Anmerkungen zum Rezept: