Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 klein | onions minced |
2 | cloves garlic mashed |
2 Esslöffel | butter or margarine |
2 Tasse | Cooked soybeans; drained |
1/2 Tasse | Fine bread crumbs |
1 | egg |
2 Esslöffel | soy sauce |
2 Esslöffel | sesame seeds |
These nutty burgers are a barbecue favorite, great on whole-wheat onion bun with the traditional toppings of tomato, cheese, lettuce and so on. Freshly ground black pepper to taste In a small pan, saute onion and garlic in butt or margarine, and cook until translucent. Set aside. In food processor, whi beans, bread crumbs, egg, soy sauce and sesame seeds to a coarse meal. Transfer to a medium bowl, add garlic- onion mixture and black pepper, and mix well. Shape into 4 patties. Heat on grill till brown, giving them about 5 minutes each side.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|