Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue-Style Dry Rub for Ribs
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelblack pepper ground
2 TeelöffelCayenne pepper powder [opt.]
2 EsslöffelMild chile powder
2 Esslöffelcumin
2 EsslöffelPacked dark brown sugar
1 EsslöffelGranulated white sugar
1 EsslöffelGround dried oregano
4 Esslöffelpaprika
2 Esslöffelsalt
1 Esslöffelwhite pepper ground
3 Esslöffelcelery salt
3 Esslöffelgarlic powdered
die Zubereitung:

To prepare the rub, simply mix all ingredients together. This rub yields

enough to coat about 4 slabs. Store leftover rub in an airtight jar or in the freezer.

Nationality: Usa Course: preparation Season:any Method: mixed

Start to Finish 5 minutes Preparation a minute or less Attention 5 minutes Finishing a minute or less

of flavors. Feel free to adjust amounts, or to add or subtract ingredients.


Anmerkungen zum Rezept: