Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Lean pork roast (fat trimmed off) or 3 pounds lean ribs |
1/4 Tasse | soy sauce |
2 Esslöffel | salad oil |
1/8 Teelöffel | cayenne pepper |
1/8 Teelöffel | cinnamon ground |
1/8 Teelöffel | cloves ground |
Here's a recipe from The Diabetic Gourmet your husband might like.
Cut pork into bite-size pieces. Combine ingredients in plastic bag and marinate 1 to 2 hours. Remove meat from bag and discard marinade. Put meat on small rack or skewers and bake at 325 degrees for 1 hour. Serves 4.
Total recipe contains: 6 grams carbohydrate, 87 grams protein, and 74 grams fat.
One serving (3 ounces) contains: 21 grams protein, 15 grams fat, and 225 calories.
Exchange value: 1 serving (3 ounces) = 2 meat.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|