Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 x ca. 450 g | Thawed shrimp in shell |
1 | butter stick |
1 | Bottle (large) Italian salad dressing |
6 | Lemons; juice of |
1 x ca. 30 g | black pepper |
1 Scheibe | onion optional |
Melt butter in large pan. Add shrimp, salad dressing, lemon juice & pepper. Bake at 350 for 45 minutes. Stir frequently to bring shrimp on bottom to top. Serve with chunks of French bread to dip in sauce. Serves 6-8.
Rita Fincher
Sally Mc Carty
Mary Jane Bell
From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|