Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Pork or lamb spareribs, cut into serving pieces |
2 Teelöffel | chilli powder |
2 Tasse | Barbecue sauce (recipe) |
2 Esslöffel | lemon juice optional |
1. Place spareribs in a large, shallow, heat-resistant, non- metallic baking dish. 2. Heat, uncovered, in Microwave Oven 7 minutes. 3. Turn spareribs over and heat an additional 7 minutes 4. Drain off excess fat. 5. Conmbine chili powder and barbecue sauce. 6. Pour half of sauce over ribs. 7. Heat, uncovered, in Microwave Oven 4 minutes. 8. Turn spareribs again. Sprinkle with lemon juice if desired 9. Pour on remaining sauce and heat, uncovered, for 8 minutes or until fork-tender. Pork should always be cooked until well-done.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|