Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Tofu
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Tofu cakes; pressed and cubed
3 Esslöffelvegetable oil
1 Tasseonions Finely chopped
2 grosscloves garlic minced
1 TeelöffelFennel Seeds ground
1 Teelöffelchilli powder
1 Teelöffelcoriander ground
1 Teelöffelground cumin
1/8 Teelöffelcayenne pepper
Green or red bell pepper; chopped
Sauce
2 EsslöffelTamari soy sauce
2 Esslöffellemon juice fresh
3 EsslöffelMolasses; or brown sugar
2 Esslöffelcider vinegar
1 Esslöffelmustard prepared
6 EsslöffelTomato paste; (from 7oz can)
1 Tassewater
4 Prisetabasco sauce to taste
die Zubereitung:

Saute the vegetables and spices. Whisk together the sauce ingredients. Combine the sauteed vegetables and the sauce and pour over tofu cubes in a shallow baking pan. Bake covered at 350F for 30 minutes and uncovered for another 30 minutes, stirring very gently to avoid breaking the tofu cubes throughout the cooking period. Serve on rice with a side dish of cole slaw or mixed greens. Or pack it into a pita to make a Dixie Pita Sandwich.

Recipe from New Recipes From Moosewood Restaurant, by The Moosewood Collective © 1987, used with permission of Ten Speed Press; CompuCook's Recipe Collection.


Anmerkungen zum Rezept: