Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Turkey and Vegetables
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseBarbecue sauce
1/2 Tassewater hot
2 x ca. 450 gTurkey thighs; halved, (2)
3 mittelPotatoes; cut in 3 pieces each
6 mittelCarrots; in 2 1/2x1/2" sticks
die Zubereitung:

In medium bowl, blend barbecue sauce with water. Layer turkey, potatoes and carrots in electric crockpot. Pour sauce mixture over top. Cover and cook on Low setting at least 9 hours.

Remove turke yand vegetables with slotted spoon. Place on serving platter. Serve cooking juice over turkey and vegetables.

quality barbecue sauce is the secret. Cooking juices can be thickened with flour. Add small amount of hot liquid to 2-3 Tbsps flour in measuring cup. Stir and add back to crockpot, on High. Cook to thicken. Per serving: 380 calories, 9 g. fat, 14% of total calories from fat, 85 mg. cholesterol.

<Vsannice@Weizmann.Weizmann.Ac.Il> on Jan 20, 98


Anmerkungen zum Rezept: