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Barley and Oat Bread <r T>
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Lb Loaf
2 1/4 Teelöffeldry yeast active
2 1/2 Tassebread flour
3/4 TasseBarley flour
1/3 Tasserolled oats
3 Esslöffelwheat germ
3 Esslöffelmilk powder dry, nonfat
3 EsslöffelOrange zest grated
3 Esslöffelsesame seeds optional
1 1/2 Teelöffelsalt
3 Esslöffelhoney
1 1/2 TeelöffelWonderslim; * see note
1 1/3 Tassewater
1 Lb Loaf
1 1/2 Teelöffeldry yeast active
1 2/3 Tassebread flour
1/2 TasseBarley flour
1/4 Tasserolled oats
2 Esslöffelwheat germ
2 Esslöffelmilk powder dry, nonfat
2 EsslöffelOrange zest grated
2 Esslöffelsesame seeds optional
1 Teelöffelsalt
2 Esslöffelhoney
1 1/2 TeelöffelWonderslim; * see note
3/4 TasseWater; + 2 Tablespoons
die Zubereitung:

A moist and chewy loaf like this one makes good peanut butter, tuna, or fresh ham sandwiches and excellent toast. It goes well with vegetable and meat soups, especially Scotch broth.

Add all ingredients in the order suggested by your bread machine manual and process on the basic bread cycle according to the manufacturer's directions. Eat warm - but not hot - or cool.

Entered into MasterCook Ii and tested for you by Reggie Dwork


Anmerkungen zum Rezept: