Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Barley; uncooked |
8 Tasse | water |
1/3 Tasse | parsley fresh, chopped |
2 Esslöffel | basil |
1/4 Tasse | green onions sliced |
1/4 Tasse | lemon juice |
1/4 Tasse | canola oil |
1 Teelöffel | soy sauce |
2 | Tomatoes diced |
1. In a sauce pan, boil barley in water for 15 minutes; drain. Return to pot, replace lid and steam barley for 10 minutes more; cool.
2. Add parsley, basil, and green onions; let sit to blend flavours.
3. In a small bowl beat together, lemon juice, oil and soy sauce; add tomatoes; toss with barley mixture.
4. Chill and serve.
>From the Recipe Files of RecipeLu <recipelu@recipelu. Com>
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|