Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley and Tomato Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseBarley; uncooked
8 Tassewater
1/3 Tasseparsley fresh, chopped
2 Esslöffelbasil
1/4 Tassegreen onions sliced
1/4 Tasselemon juice
1/4 Tassecanola oil
1 Teelöffelsoy sauce
Tomatoes diced
die Zubereitung:

1. In a sauce pan, boil barley in water for 15 minutes; drain. Return to pot, replace lid and steam barley for 10 minutes more; cool.

2. Add parsley, basil, and green onions; let sit to blend flavours.

3. In a small bowl beat together, lemon juice, oil and soy sauce; add tomatoes; toss with barley mixture.

4. Chill and serve.

>From the Recipe Files of RecipeLu <recipelu@recipelu. Com>


Anmerkungen zum Rezept: