Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | Am Barley or Buckwheat Flour |
3/4 Tasse | Am Whole Wheat Flour |
2 Teelöffel | Non-alum baking powder |
2 Teelöffel | sea salt optional |
1/4 Tasse | Raw honey |
1 | Egg; beaten Or- egg replacer |
1/2 Tasse | Am Unrefined Vegetable Oil |
1 Tasse | Fresh milk or water Or- milk substitute |
1/2 Tasse | Pecans |
Combine dry ingredients. Mix liquid ingredients thoroughly. Add dry ingredients. Stir until moist, but not smooth. Stir in pecans. Fill well-oiled muffin cups 2/3 full. Bake at 350 F. for 15 minutes.
(Yield: 24 small or 12 large muffins)
Reprinted by permission of Arrowhead Mills, Inc.
Electronic format courtesy of: Karen Mintzias
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|