Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Nut Muffins
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseAm Barley or Buckwheat Flour
3/4 TasseAm Whole Wheat Flour
2 TeelöffelNon-alum baking powder
2 Teelöffelsea salt optional
1/4 TasseRaw honey
Egg; beaten Or- egg replacer
1/2 TasseAm Unrefined Vegetable Oil
1 TasseFresh milk or water Or- milk substitute
1/2 TassePecans
die Zubereitung:

Combine dry ingredients. Mix liquid ingredients thoroughly. Add dry ingredients. Stir until moist, but not smooth. Stir in pecans. Fill well-oiled muffin cups 2/3 full. Bake at 350 F. for 15 minutes.

(Yield: 24 small or 12 large muffins)

Reprinted by permission of Arrowhead Mills, Inc.

Electronic format courtesy of: Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: