Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Pancakes with Banana
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/3 TasseWhole-Wheat Flour; pastry
1 1/2 Teelöffelbaking powder
3/4 TasseBarley; cooked
1/2 Tasseskim milk
1/4 TasseMashed Bananas
egg whites
2 Esslöffelmaple syrup
1 Teelöffeloil
die Zubereitung:

In a medium bowl sift together the flour and baking powder. Stir together the flour and baking powder. Stir in the barley.

In a small bowl whisk together the milk, banana, egg whites and maple syrup.

Pour the milk mixture into flour. Combine quickly; don't over-mix.

Heat a well-seasoned cast-iron skillet or non-stick frying pan over medium-high heat. Add half the oil. Spoon in 1/4 C of the batter for each pancake. Cook until bubbles form on top of each. Then flip and cook the other side.

Repeat with remaining oil and batter. Serve immediately.

Cff 7.5%.


Anmerkungen zum Rezept: