Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Pilaf W Grilled Apples
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseBarley
2 Teelöffelcanola oil
1 Teelöffelvanilla extract
1/8 Teelöffelcinnamon ground
1/8 TeelöffelGrated mutmeg
1/8 TeelöffelGround cardomom
1 1/2 Tasseapple juice
1 1/2 TasseWater apples
Baking apples
2 Esslöffelapple juice
1/4 TeelöffelCinnamon ground
die Zubereitung:

Pilaf: In a 2-quart saucepan, combine the barley, oil, vanilla, cinnamon, nutmeg, and cardamom. Saute until fragrant, about 2 min. Add the apple juice and water. Bring to a boil, reduce the heat, cover, and simmer for 45 to 60 min., or until the barley is tender and all the liquid has been absorbed.

Apples: Core the apples and cut crosswise into thin rounds. Place on a baking sheet. Sprinkle with 1 tb apple juice and 1/8 ts cinnamon. Broil about 4 inches from the heat for about 3 minutes. Flip the slices and sprinkle with the remaining juice and cinnamon. Grill for 2 minutes. Serve hot with the pilaf.


Anmerkungen zum Rezept: