Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Pilaf with Peas
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
1 Esslöffelvegetable oil
14 1/2 x ca. 30 gReduced sodium chicken broth
1 1/4 Tassewater
2/3 TasseMedium Quaker Barley*
1 EsslöffelLite soy sauce (optional)
10 x ca. 30 gpeas frozen
die Zubereitung:

In medium saucepan, cook onion and garlic in oil until onion is tender. Add chicken broth, water, barley and soy sauce; bring to a boil. Reduce heat to low; cover. Simmer 35 minutes; add peas. Continue simmering 10 to 15 minutes or until liquid is absorbed and barley is tender.

Eight 1/2-cup servings

medium barley and decrease water to 1 cup. Cook onion and garlic as directed above. Add remaining ingredients; bring to a boil. Reduce heat to low; cover. Simmer 15 to 18 minutes or until liquid is absorbed and barley is tender.

Nutrition Information: 1/2 cup * Calories 110

* Protein 4g

* Carbohydrate 18mg

* Fat 2g

* Cholesterol 0mg

* Dietary Fiber 3g

* Sodium 180mg

* Percent of Calories from Fat: 19%

Exchanges: Starch/Bread 1, Fat 1/2

Reprinted with permission from The Quaker Oats Company Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: