Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Soup #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gbeef cubes
Onions; whole
Carrots sliced
Ribs celery sliced
1/2 TasseBarley
2 Tassetomato juice
1/2 x ca. 450 gmushrooms fresh, sliced
die Zubereitung:

Put meat and onions in soup kettle with water to cover. Simmer 1/2 hour. Discard onions. Add vegetables, barley and tomato juice. Simmer until meat is tender, about 1-1/2 hours. Brown mushroom slices in a small amount of fat, but do not overcook. Add to soup. Salt and pepper to taste. Serve hot. Garnish with parsley. Makes 3 quarts. Freezes well.

Mrs Ray Fuller (Mary)

Marvell, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: