Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | beef cubes |
1 Esslöffel | oil |
1/4 Tasse | celery chopped |
2 Esslöffel | parsley |
2 Teelöffel | salt |
2 Teelöffel | Worcestershire |
1/4 Teelöffel | thyme |
1 | Bayleaf |
8 Tasse | water |
1 Tasse | potatoes diced |
1 Tasse | Carrots sliced |
1/2 Tasse | Pearl barley |
1/2 Tasse | onions chopped |
1/2 Teelöffel | Kitchen Boquet |
Brown beef in oil. Add celery, salt, parsley, Worcestershire, thyme, bay leaf and water. Simmer 2 hours. Skim and add remaining ingredients. Cook another 45 minutes. More water may be needed if soup cooks down and becomes too thick.
Mrs Joe Weisberger (Nina)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|