Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Stuffed Peppers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 mittelpepper green
1 TasseOnion chopped
1 Esslöffelcloves garlic minced
1/4 TeelöffelThyme ground
1 TasseBarley, dry
8 x ca. 30 gTomato Sauce, canned
1 x ca. 30 gCheddar
die Zubereitung:

cut top and stem off the peppers. Clean out seeds and inside ribs. Chop onion into course cubes. Cook the barley per box instructions. Pre-heat an oven to 350 degrees. Bring water to a boil in a pot big enough to hold the four peppers. Add peppers to boiling water for about 2 or 3 minutes or until crisp-tender (not soft). stir fry the onions, garlic, and spices over medium heat for about 7 minutes. Grate the cheddar cheese. Stir in the barley, grated cheddar cheese and tomato sauce and mix well then remove from heat. Place peppers in an 8 inch glass pie dish. Fill peppers with mixture, cover them with foil and bake in the oven for 25 to 30 minutes


Anmerkungen zum Rezept: