Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley/corn Bread
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseAm Blue or Yellow Cornmeal
1/2 TassePre-cooked Am Bits-O-Barley
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsea salt optional
Egg lightly beaten
2 EsslöffelAm Unrefined Vegetable Oil
1 Tassebuttermilk
2 Esslöffelhoney
1/3 Tasseonion finely chopped
1/2 TasseCanned whole kernel corn
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 F. Mix the cornmeal, Bits-O-Barley, baking soda and sea salt. Add the egg, oil, buttermilk, honey, onion and corn and mix only until the dry ingredients are moistened. Turn into a well-oiled and heated large iron skillet. Bake 30-35 minutes or until well browned. Cut in wedges and serve hot.

Reprinted by permission of Arrowhead Mills, Inc.

Electronic format courtesy of: Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: