Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 gross | onions chopped |
3 Esslöffel | Vegetable oil; for sauteing |
29 x ca. 30 g | Can tomato puree |
31 x ca. 30 g | Cans tomatoes; with juice |
2 1/2 Tasse | white vinegar |
4 Esslöffel | Packed dark brown sugar |
4 Esslöffel | sugar granulated |
2 Esslöffel | salt |
2 Esslöffel | Freshly cracked black pepper |
2 Esslöffel | paprika |
2 Esslöffel | chilli powder |
4 Esslöffel | molasses |
1 Tasse | orange juice |
2 Esslöffel | Liquid Barbecue Smoke. |
8 Esslöffel | Brown mustard; Dijon-style |
In a large, heavy-bottomed saucepan, saute the onion in the oil over medium-high heat until golden brown, about 7 to 10 minutes.
Add all the remaining ingredients, bring to a boil, then reduce the heat and simmer uncovered at the lowest possible heat for 4 hours. (This long cooking removes as much acidity as possible from the tomatoes.)
Puree sauce in 2, 3, or more batches to prevent it from spilling out of your food processor or blender.
Will keep 2 weeks, covered, in the refrigerator.
g. Howard@ix. Netcom. Com
Garry's Home Cookin' Website
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|