Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Bannock/scone Mixture
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Tasseall-purpose flour
2 Esslöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
2 EsslöffelButter; cut in 6 pieces
die Zubereitung:

In a food processor with steel blade, combine flour, baking powder, salt and sugar for 3 to 4 seconds.Add butter and process to consistency of fine breadcrumbs.Alternately, cut butter into dry ingredients with pastry blender or rub in with fingers.Store in airtight container in cool, dry place.Makes 5 1/2 to 6 cups mixture.Scone recipe under separate post.

Irwin Solomon

Mc formatted/busted by Martha Hicks 4/98


Anmerkungen zum Rezept: