Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Biscuit
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseWholewheat pastry flour; (I use regular Ww flour)
1 Teelöffel(rounded) baking powder
1/2 TeelöffelBaking soda
1 TeelöffelSucanat; (or any granulated sweetener)
1/2 Teelöffelsalt
1 1/4 TasseLow fat soy milk; (or use skim dairy milk)
die Zubereitung:

Someone asked for fatfree biscuits, here are some recipes from a favorite cookbook of mine, _Fatfree and Delicious_ by Robert Siegel. Please note that fatfree biscuits are not the same texture as the fatty ones, the fat gives the flakiness and tenderness.

Place dry ingredients in bowl. Add milk to center of ingredients. Carefully fold from center to the outside until all ingredients are combined. Do not over stir! Drop by tablespoons onto a nonstick, lightly oiled cookie sheet.

Bake at 400 degrees for 10 minutes, until golden.


Anmerkungen zum Rezept: