Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Biscuits
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
3/4 Tasseshortening
1 TasseMilk or buttermilk
die Zubereitung:

Nathalie Dupree's Matter of Taste Cookbook and they are really good and easy too! Preheat oven to 450 to 500 degrees. Sift 2 cups of flour with the baking powder and salt in a bowl. Cut in the shortening with a pastry blender or fork, or work in with your fingers. Add the milk to make a soft dough, mixing just until the dough holds together. Flour your hands. Pull off a piece of dough the size of a biscuit and dip the wet edge into extra flour. Then roll or pat into a biscuit shape. Place the biscuits, slightly touching, on a lightly greased baking sheet. Bake until golden brown 8 to 10 min. Makes 12-18 biscuits.


Anmerkungen zum Rezept: