Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Brussels sprouts; small, firm, bright green, rinsed w/ stem ends and discolored leaves removed |
1/2 Teelöffel | salt |
Bring sprouts, 1/2 cup water, and salt to boil in 2-quart saucepan over medium-high heat. Lower heat, cover, and simmer (shaking pan once or twice to redistribute sprouts) until knife tip inserted into a brussels sprout
center meets no resistance, 8 to 10 minutes. Drain well and serve.
Nationality: Usa Course: vegetable side dish Season:any Method: braised
Start to Finish 15 minutes Preparation 5 minutes Attention 10 minutes Finishing a minute or less
with ground black pepper and butter.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|