Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Braised Brussels Sprouts
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBrussels sprouts; small, firm, bright green, rinsed w/ stem ends and discolored leaves removed
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Bring sprouts, 1/2 cup water, and salt to boil in 2-quart saucepan over medium-high heat. Lower heat, cover, and simmer (shaking pan once or twice to redistribute sprouts) until knife tip inserted into a brussels sprout

center meets no resistance, 8 to 10 minutes. Drain well and serve.

Nationality: Usa Course: vegetable side dish Season:any Method: braised

Start to Finish 15 minutes Preparation 5 minutes Attention 10 minutes Finishing a minute or less

with ground black pepper and butter.


Anmerkungen zum Rezept: