Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Bread Stuffing
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter or margarine
Large onion, diced
1 TasseTo 2 c diced celery w/leaves
15 TasseToasted 1/2-inch bread cubes
1 1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
1 EsslöffelDried sage *
1/2 Tasseparsely chopped
1 TasseTurkey stock, water, or milk
die Zubereitung:

* or 1/4 cup minced fresh sage ===============================

Melt butter in large stockpot. Add onion and celery and cook until vegetables are tender but not browned. Add to bread cubes in large bowl. Add salt, pepper, sage, and parsley and toss until well mixed. Add turkey stock and blend well. Use to stuff 12 to 14-pound turkey. Bake leftover stuffing in lightly greased casserole at 325 degrees 45 minutes to 1 hour or until heated through.

Each serving contains about: 181 calories; 635 mg sodium; 22 g cholesterol; 9 g fat; 20 g carbohydrates; 4 g protien; 0.3 g fiber. 46% of calories from fat.

04, 97


Anmerkungen zum Rezept: