Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 Tasse | sugar |
4 Tasse | flour |
2 1/4 Tasse | cocoa unsweetened |
2 Teelöffel | baking powder |
1 Teelöffel | salt |
4 Tasse | Butter; margarine, or shortening |
1. In a large bowl combine sugar, flour, cocoa, baking powder, and salt. Cut butter in with a pastry blender until mixture resembles cornmeal.
2. Store mix in one large plastic bag or package in 3-cup portions. (Mix should be measured firmly packed.)
3. Mix made with butter or margarine can be stored in freezer up to 4 months. Mix made with shortening can be stored in cupboard up to 6 months.
Makes enough mix for 4 batches of brownies.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|