Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Cheesecake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
32 x ca. 30 gricotta cheese softened
24 x ca. 30 gcream cheese softened
2/3 Tassesugar
3 grosseggs beaten
1 Teelöffelvanilla
1/2 Box graham cracker crumbs
1/4 x ca. 450 gButter, unsalted; softened
die Zubereitung:

Crust: In a large bowl: put graham cracker crumbs. Knead in 1/2 stick of butter. Press onto bottom of 9" prepared spring form pan. Chill for about 15 minutes before filling.

Filling: In blender combine1 tub of ricotta (16 oz) 1 brick of cream chesse (12 oz), 1/2 tsp vanilla, 1/3 cup sugar, 2 eggs and 1/4 stick of butter. Blend until smooth. Pour Gently on top of crust. Repeat for seond half of ingredients. Bake @ 325 No Hotter for about an hour and a quarter. Check frequently! It is done when center starts to firm up and sides begin to pull away from pan. Turn off the oven and allow to cool Slowly. Chill for at least 6 hours before serving.


Anmerkungen zum Rezept: