Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Cheesecake Crust
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseCrushed graham crackers (1 package)
1/4 Tassesugar
5 Esslöffelbutter melted
die Zubereitung:

Mix the graham crackers and sugar, then add butter and mix with a fork until completely moistened. Press mixture into the bottom and up 1/3rd of the side of a 9-inch springform pan. Refrigerate for 1 hour.

crust or for cakes like pumpkin. Use chocolate wafers instead of graham crackers for a chocolate, white chocolate, or certain fruit-flavored or ~topped cheesecakes like raspberry, cherry, or orange. For a sweeter, moister crust (do this only if the cheesecake is going to get eaten quickly, because it gets mushy faster) use brown sugar instead of white.

(see also Basic Cheesecake Filling and Basic Cheesecake Method & Toppings)

9


Anmerkungen zum Rezept: