Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 Tasse | flour unbleached |
2 Tasse | brown sugar firmly packed |
1 1/2 Teelöffel | Baking soda |
2 1/2 Tasse | sugar granulated |
4 Teelöffel | salt |
3 Tasse | vegetable shortening |
Sift dry ingredients together into a large bowl, mixing well. With a pastry blender, cut shotening into dry ingredients until evenly distributed. Put into a large airtight container and label as Basic Cookie mix. Store in a cool dry place and use within 10 to 12 weeks.
Makes about 16 cups of mix.
From "Make-A-Mix Cookery" by Karine Eliason, Nevada Harward & Madeline Westover via The Home Bbs.
c. Simpson@worldnet. Att. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|