Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | Yellow mustard seeds; coarsely ground |
1/4 Tasse | Brown or yellow mustard powder |
1/4 Tasse | water cold |
2 Esslöffel | White wine vinegar; or cider vinegar |
1 Teelöffel | salt |
Instructions: Grind the mustard seeds to the texture you desire. (There is no ``correct'' texture.) Mix the mustard powder and ground seeds with the water. Let sit for 10 minutes. Add the vinegar and salt; blend well. Refrigerate overnight before us ing. Yields about 1 cup
Curing
Olives, Crafting Fresh Goat Cheese and Simple Mustards, Baking Bread and
Growing Herbs, '' by Lynn Alley (Ten Speed Press). San Francisco Chronicle,
4/26/95. Author suggestions using a cheap coffee grinder for spices and seeds.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|