Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Crepe Batter
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseall-purpose flour
eggs
1/2 Tassemilk
1/2 Tassewater
1/4 Teelöffelsalt
2 Esslöffelbutter or margarine, melted
die Zubereitung:

Place ingredients in blender container in order given. Blend 30 seconds, stop and stir down sides. Blend 30-60 seconds until smooth. Or, mix in bowl with wire whisk or mixer, first combining flour and eggs, adding liquid gradually. Beat until smooth; add other ingredients.

will produce slightly more tender crepes. Or, refrigerate batter up to three days for use as needed. Measure flour and liquid carefully, since consistency of batter is important. (It should be about the consistency of thick heavy cream.) Spoon flour into 1 cup measure and level off with straight edge of knife or spatula. This recipe is for use with the Maxim Electric Crepe Maker.


Anmerkungen zum Rezept: