Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Crepe Batter
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1/4 Tasseflour
1 Esslöffelsugar
1 1/4 Tassemilk
1/4 Teelöffelsalt
2 EsslöffelButter Soft or melted
die Zubereitung:

Beat eggs until light. Gradually add milk and flour alternately, beating until smooth. Beat in salt, sugar and butter. Cover batter and chill at least 1 hour or overnight. Heat a lightly greased crepe pan or frying pan. Remove from heat. Spoon in about 2 - 3 tablespoons of batter. Return to heat. Brown lightly then turn and brown the other side. Keep cooked crepes covered and warm if using immediately or cool completely then stack with waxed paper and refrigerate or freeze. Note: Batter may also be used immediately after mixing.


Anmerkungen zum Rezept: