Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Kibbi
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 2/3 TasseBulgur; * see note
1 grossOnion grated
2 Esslöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/8 Teelöffelcinnamon
1/8 Teelöffelallspice
2 x ca. 450 gGround lamb or beef
die Zubereitung:

* Add an additional 1/2 cup when using lamb.

Cover bulgur with cold water, soak for 10 minutes. Drain and press between palms of hand to remove excess water. Work onions and spices together with fingers. Knead meat and spices together thoroughly; add crushed wheat and continue kneading. Dip hands in ice water while kneading in order to soften kibbi. (Ingredients must be kept cold.) Run the kneaded mixture through a meat grinder one to three times for a finer consistency.


Anmerkungen zum Rezept: