Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | cloves garlic |
3 Scheibe | ginger root fresh |
1 Tasse | soy sauce |
1 Esslöffel | sugar |
1 Esslöffel | sherry |
1. Crush garlic and ginger root; then combine with remaining ingredients.
2. Add to spareribs and marinate.
1. Rub the spareribs first with 1 teaspoon salt and 1 teaspoon sugar. Let stand 1 hour; then marinate.
2. Reduce the soy sauce to 3/4 cup; increase the sherry to 1/4 cup.
3. Reduce the sugar to 1 teaspoon and add 1/2 teaspoon Five Spices. For the sherry, substitute brandy.
4. Add 2 tablespoons honey and 2 tablespoons of either hoisin sauce or applesauce.
From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|