Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Meringue
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelwater cold
1/2 Teelöffelcream of tartar
1/2 Tassewater boiling
egg whites
6 Esslöffelsugar
1 PriseBaking soda
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Blend cornstarch and cold water in saucepan. Add boiling water. Cook, stirring until clear and thickened. Let stand until cold. With electric beater on high speed, beat egg whites until foamy. Add cream of tartar. Continue to beat until they start to turn white. Gradually, add sugar; beat until stiff but not dry. Turn mixer to low speed; add soda and vanilla. Gradually, beat in cold cornstarch mixture. Raise mixer again to high speed; beat well. Spread meringue over cooled pie filling. Bake @ 350 degrees for at least 10 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: