Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Mexican Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelcooking oil
1 TasseLong grain rice; not instant
cloves garlic pressed
1 mittelWhite onion finely chopped
3 mittelTomatoes finely chopped
Green chile; seeded and chopped
2 Tassechicken broth
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. In a large skillet, heat the oil and saute the rice over medium high heat until golden brown.

2. Stir in the garlic and the onions and saute unitl onion is golden yellow.

3. Stir in the tomatoes, broth and season with salt.

4. Bring to a boil uncovered, reduce heat to low, cover ans simmer for 15-20 minutes (Don't peek!)

5. Remove lid, toss with a fork to fluff and allow to sit for 5 minutes uncovered before serving.


Anmerkungen zum Rezept: